Το Κέντρο μας


Κέντρο Ξένων Γλωσσών στον ΠειραιάΑγαπητοί Γονείς και Σπουδαστές,

Οι μεγάλοι ορίζοντες που άνοιξαν γύρω μας η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η πρόσφατη παγκοσμιοποίηση του εμπορίου, δημιούργησαν την ανάγκη αποτελεσματικότερης επικοινωνίας με ένα περιβάλλον που τείνει να έχει μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας: την Αγγλική. Κάποτε ήταν “απλώς επιπλέον μόρφωση” η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Σήμερα είναι νομοθετικά αναγκαίο να μάθει το παιδί τουλάχιστον δύο Ευρωπαϊκές Γλώσσες, Γι αυτό και είναι πλέον επιθυμία και επιδίωξη όλων η ολοκλήρωση των ξενόγλωσσων σπουδών τους σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία αλλά και στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι είναι απαραίτητη η προσεκτική επιλογή ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ADVANCED ENGLISH SPECIALISTS αποτελούν έναν εκπαιδευτικό οργανισμό με μεγάλη εμπειρία και συνεχή προσφορά στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Πάνω από 30 χρόνια διδάσκουμε ξένες γλώσσες στον Πειραιά σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και φοιτητές και ενήλικες με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Κέντρο Ξένων Γλωσσών στον ΠειραιάΕπιδίωξή μας είναι η παροχή άριστης ποιότητας εκπαίδευσης αλλά και η προσωπική σχέση με τους σπουδαστές μας. Δεν είμαστε απρόσωπος οργανισμός. Ασχολούμαστε με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Ενθαρρύνουμε και καθοδηγούμε σωστά τους σπουδαστές μας ώστε να ολοκληρώσουν γρήγορα και επιτυχημένα τις ξενόγλωσσες σπουδές τους.

Οι επιτυχίες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας. Κάθε χρόνο έχουμε
98%-100% επιτυχία σε όλα τα διπλώματα!

Φροντιστήριο Ξένων ΓλωσσώνΣας προσκαλούμε να έρθετε να προγραμματίσουμε μαζί τις ξενόγλωσσες σπουδές σας σύμφωνα με την ηλικία, το επίπεδο και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Σας εγγυόμαστε απόλυτη Επιτυχία και Συντόμευση του χρόνου σπουδών σας. Ελάτε να γνωριστούμε. Θα είναι μια Γνωριμία- Επένδυση για το μέλλον του παιδιού σας ή το δικό σας.

Με εκτίμηση,

Β. Μπουλντούμη